Onko rekrytointi agendallasi?

Markkinat ovat tällä hetkellä hyvin kaksijakoiset.

Työnhakijoita on markkinoilla paljon, mikä aiheuttaa sen, että moni hakee "kaikkea mikä liikkuu" osoittaakseen aktiivisuuden työmarkkinoilla tai koska omaa osaamista vastaavia paikkoja ei tällä hetkellä ole.

Vastaavasti sellaiset henkilöt, joilla ehkä juuri oikeanlaista osaamista olisikin haettavaan tehtävään, eivät oma-aloitteisesti hakuprosesseihin mukaan lähde.

Hakuprosessi pitää tehdä halutuille ehdokkaille helpoksi.

Nykyisissä olosuhteissa täsmähaku, suorahaku toimii🎯Esikartoituksen jälkeen relevantteihin ehdokkaisiin otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä ja tiedustellaan heidän mahdollista kiinnostusta uuteen.

Hakuprosessiin mukaan tulevat henkilöt ovat niitä, joilla on oikeasti haluttu osaamiskombinaatio ja mahdollisesti kiinnostusta liikahtaa. Hakuprosessin aikana joukosta valikoituvat ne, jotka parhaiten haettavaan tehtävään sopivat (ehdokkaan oma kiinnostus, osaaminen ja tehtävässä tarvittavat henkilökohtaiset ominaisuudet).

Ja sinä, rekrytoiva esimies pääset "valmiiseen pöytään" keskustelemaan aidosti markkinoiden sopivimpien henkilöiden kanssa yhteistyöstä. Ota yhteyttä, jos rekrytointi on agendallasi. Räätälöidään sinun tarpeisiisi sopiva ja tehokas toimintatapa.