Aktiivinen suorahaku on kustannustehokas keino löytää parhaimmat vaihtoehdot työmarkkinoilta haettavaan rooliin

🔍Mitä on aktiivinen suorahaku? Hakuprofiiliin parhaiten soveltuvat henkilöt kartoitetaan, heihin ollaan henkilökohtaisesti ja luottamuksellisesti yhteydessä.

📣Aktiivinen suorahaku ei ole sitä, että laitetaan ilmoitus ja odotellaan, löytyisikö joku sopiva.

😊Positiivinen työnantajamielikuva on yrityksille tärkeä prioriteetti. Henkilökohtaisissa keskusteluissa positiosta, yrityksen tilanteesta ja yrityskulttuurista voidaan kertoa kattavasti ehdokkaille.

Yksikään hakuprosessissa mukana oleva ehdokas ei jää roikkumaan epätietoisuuteen. Osa kontaktoiduista ehdokkaista toteaa itse, ettei ole kiinnostusta ko. positioon. Kiinnostuneiden ja rooliin aidosti sopivien kanssa prosessi jatkuu.

Kaikkien kanssa homma ei mene maaliin saakka. Ehdokkaat arvostavat sitä, että heille perustellaan kriteerit ja heidät pidetään ajan tasalla siitä, missä mennään. Suorahakuprosessista pitää olla myös jotakin konkreettista hyötyä niille ehdokkaille, jotka eivät tule valituksi!

🕸Aktiivinen suorahaku on mahdollista, jos konsultti pystyy kontaktoimaan henkilökohtaisesti parhaat mahdolliset ehdokkaat markkinoilta ilman liiallisia off-limit rajoitteita.

🎯Rekrytoivalle esihenkilölle tämä on helppo ja kustannustehokas tapa löytää se oikea. Omaa ja organisaation aikaa säästyy. Eikä riskeerata työnantajamielikuvaa hakemusrumbasirkuksen takia.